hemma igen

Halloj. Kom hem igår igen men har inte haft lust att skriva alls. Har fortfarande ingen blogglust så får se hur det blir med sånt. Midsommar var jättemysigt! Längtar redan tillbaka..

snart drar vi

Halloj. Har precis ridit på ridbanan på Primah. Fan va duktig hon är! Gick jättebra! Hon är den första av "mina" hästar som börjar arbeta så fort man sätter sig på henne. De andra har man fått kämpat halva tiden med att få dem mjuka innan men inte lilla Primah. Dessutom är hon bara 4 år och jag har ridit in henne själv så känner mig rätt stolt ^^ Igår gick det dock inte lika bra när vi red ut och sen skulle träna lite på en äng, hon har svårt att koncentrera sig när man rider ut, men hon har inte blivit riden så många gånger utanför ridbanan så det är förståeligt.

Ska snart få skjuts hem till pappa där jag ska duscha sen packa grejer och göra mig i ordning. För om några timmar blir jag upplockad av Patrik och Sandra och sen ska vi hämta upp Jocke och bege oss till stan för att äta middag och sen gå på bio, Beck - Levande begravd. Sen ska älskling och jag hem igen och fixa det sista innan morgondagen då vi vid typ åttatiden på morgonen ska bege oss med min pappa till sommarstugan i Värmland där vi ska fira midsommar med lite släktingar :)

Oj nu blev det mycket text och ingen bild, tråkigt inlägg. Men blir det sista jag skriver innan jag åker, internet fungerar knappt hemma hos pappa just nu så. Bye!

nu bär det utåt

Halloj. Internet kronglar som fan här hemma hos pappa. Men ska ändå inte sitta längre för ska ut och sola nån timme sen cykla till mamma och rida :) Hoppas på lite mer färg idag och sen bränna lite kalorier, låter riktigt bra det ! ^^ Bye.

underbar dag!

Fan vilket fint väder! Låg i solen på studsmattan m Cissi från elva till ett. Var riktigt skönt! Fick dessutom lite färg :) Just nu har jag hjärnstopp och kommer inte på något att skriva. Har liksom inte gjort något annat i dag. Men kan däremot visa ett av mina nya plagg som jag sitter i just nu, en blus jag köpte på rean hos Vila :)
Haha ser jättetjock ut på den här bilden ^^
Kolla mitt långa hår, ska klippa bort ca 5cm snart :(

filmtips?

Behöver filmtips. Vi ska nämligen upp till sommarstugan i kära Värmland och fira midsommar där och det kommer antagligen regna non stop så då kan det ju vara mysigt med några filmer så ge mig massor av tips är ni snälla :)

Kan vara allt från action till kärlekskomedier , kommentera på!

jippie!

Min idé fungerade, nu ser allt likadant ut på alla sidor, yeeeeees! Ibland känner man sig rätt duktig faktiskt ^^ Ännu bättre känner jag mig för att vi, jag och älskling, tog en lite längre runda med hundarna nyss. Har dessutom ridit idag så känns ännu bättre, skönt att röra på sig lite. Och ridningen kunde inte gått mycket bättre, fan va duktig lilla tösen va! Hon var jätte sammarbetsvillig, dock slog hon mycket med huvudet och orkade inte mycket. Men hon gjorde sitt bästa. Går inte att kräva så mycket av en fyraåring som är riktigt sommarfet och har noll kondis eller muskler. Dessutom tog vi två skutt över kavalettin(stavas?) idag också och hon hoppar utan att tveka, känns riktigt bra. Hoppas vi hinner hoppa lite högre innan jag börjar sommarjobba och inte har tid att rida längre..

Axlundas Primah Donna på löshoppning, riktig hopptalang och bra hoppteknik! Hoppat 1,20 m på löshoppningen med marginal!

Primah och jag när jag tömkörde henne förra året. Haha skit i hur jag springer är ni snälla ^^

Primah och syrran innan 3års testet, där va hon smal och fin lilla tösen haha.

Förövrigt så är hon till salu, totalt underbar är hon också! Älskar den hästen men har inte tid och ork själv. Om ni vill ha mer info om henne så är det bara att kommentera :)

ingen uppdatering igår

Halloj. Var snål med inlägg igår, hade massa annat i huvudet. Låg nämligen halva dagen, typ hela haha, och pysslade med en hemsida jag tänkte fixa ordning lite. Fick allt att se skibra ut i Google Crome, min webbläsare, och var jättenöjd. Sen skulle jag kolla hur det såg ut i Firefox och Explorer och allt låg åt helvetet där så började försöka flytta om sakerna så allt skulle se bra ut i alla tre men fungerade inte alls så kommer ta ett tag och fixa det där tror jag. Har dock en idé på hur jag ska göra det lite enklare. När jag väl är klar får ni se resultatet och säga vad ni tycker :)

för er som gillar hästar

Satt och klickade på bloggtrafik och kom in på den här bloggen. Jag är ju ganska hästtokig så kollade in bilderna och fan va underbara kort!  Klicka på bilden för att komma till sidan!

triss i somriga klänningar

Embroidery Halter Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM Memoir Strap Dress SEK 299, Vila - NELLY.COM Floral Skirt Jersey Dress SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM
399 SEK   |                299 SEK               |   349 SEK

Alla 3 är från Nelly.com. Klicka på bilderna för att komma direkt till klänningarna.

Min favorit är den till vänster, så jävla fin! Vilken föredrar du? :)

utlottning av design

Lottar nu ut en design. Klicka på bilden nedan för att se designen "live" och i sin rätta storlek :)

treasure isle

Jag erkänner att jag är en riktig nörd. Sitter nämligen dag ut och dag in inne facebook och spelar treasure isle haha! Började bli tokig när jag hade spelat klart alla öar och det aldrig kom någon ny, men idag kom äntligen några nya så nu vet ni vad jag kommer göra idag haha.

Har du treasure isle får du gärna lägga till mig ^^

sneak peek

Håller på med en ny design. Är nästan helt klar, fattas bara alla bilder. Glömde min externa hårddisk hos pappa och har alla bilder på den så kommer inte kunna fixa designen förrän nästa vecka..

gilla-knapp

Om ni klickar in på inlägget - genom att klicka på kommentarer - så finns det nu en gilla knapp längst ner på inläggen :) Vad tycker ni om det? Klicka på gilla om ni gillar det ;)



Det är ingenting som kommer synas på din eller någon annans facebook, endast på mitt inlägg.

kommentarer

Hittade en sida där man kunde lägga in en kod så man kunde kommentera genom sin facebook, alltså skulle det se ut som på bilden om man klicka för att kommentera på ett av mina inlägg. Men lyckades inte få så jag fick reda på om någon kommenterade så tog bort det igen och la tillbaka den gamla koden/kommentarrutorna. Orka inte gå in på varje inlägg för att se om någon kommenterat. Men det hade vart nice om det funkat som jag ville.

idag är jag nöjd

Halloj. Idag har det varit en bra dag :) Gick upp vid nio och gjorde mig i ordning. Solade en halvtimme på studsmattan innan jag gick till bussen. Gick av vid polishuset för att möta upp pappa och sedan gå och äta sallad tsm på Chagall. Sen kikade jag in lite snabbt på Vila och såg rean, massa plagg för 100kr. Sådana plagg som jag velat haft förut som gått på ca 250kr men inte haft pengar, men nu fick jag med mig 5 plagg hem :D Och vem betalade? Jo pappa, så inte blev jag fattigare inte ;) Fast det va en del av min födelsepresent så :P Köpte dessutom en liter jordgubbar :) Väl hemma lade jag mig en timme till på studsmattan och sola :)

home again

Nu är jag hemma igen hos pappa, eller har varit det i en timme. Det var jättekul att rida för hon är så jävla snäll, trotts att det var över ett halvår sen hon senaste blev riden och då dessutom blev inriden så lyssnade hon jättefint. Hon mjuknade fort, dock har hon ingen ork att gå stadigt på tygeln. Red barbacka dessutom, hon har blivit så tjock nämligen haha. Min balans är på noll, jag som hade grym balans förut när jag red jämt, iaf mina första år för då red jag barbacka all the time. Vi red bara runt lite på ridbanan i 20 min, först fick hon gå i skrittmaskinen en kvart, och på ridbanan stod en cavaletti(stavas?) på ca 40 cm som vi skuttade över innan vi var klara. Första gången hon hoppar över något m ryttare på ryggen och hon va jätteduktig, hon är grym på löshoppning. Ska antagligen upp i morgon igen och rida ut. Ska bli skitkul att börja "hoppa in" henne sen :)

Snart kommer älskling, han slutade tidigare :D <3

Primahs man innan vi ryckte av den när hon var ca 2,5 år. Haha :P  Nu är hon 4 år och har typ hälften av den där manen så dags att rycka igen haha.

vart är sommarn?

Halloj. Känns verkligen inte som sommar ute, svinkallt, molnigt och blåsigt. Kommer antagligen börja regna igen snart. Hoppas regnet väntar till efter jag ridit iaf. Ska ut till mamma m elva bussen.

Usch saknar älsklingen skit mycket, vill att han ska komma hem nu, men först måste han jobba så han kommer inte till mig förrän vid sextiden :(

sängdags

Kvällen har vart otroligt värdelös. Blev genast jättetomt när älskling åkte och för att trösta mig själv så gick jag m hundarna till ica och köpte mig en chipspåse, vilket jag ångrar nu. Mår alltid illa efter jag ätit chipsen men trotts det så kan jag inte låta bli att köpa nya. Ännu mer pain när jag insåg hur många kalorier en chipspåse innehåller, fyfan. Annars har kvällen bestått av tv och film. Pratade även en snabbis med älskling i telefon och sa godnatt till honom då han skulle sova. Själv ska jag bege mig till sängen nu och börja läsa lite i en av böckerna jag lånat, Blackbird. Någon som läst den? Är den bra?

I morgon ska jag åka till mamma och ta en tur på Primah, ska rida några dagar i veckan fram tills sommarjobbet börjar, kanske redan sagt det men ändå, det ska bli nice. Jag som utbildat henne så ska bli kul att utbilda henne vidare. Aja sängdags nu, eller ska jag se How I met your mother som precis började på tvn? Antagligen haha. Puss!

studentbilder del 1

Nu tänkte jag börja lägga upp lite bilder sen älsklings student, fast kommer lägga upp det i olika delar för annars blir inlägget så långt och alla bilder kommer inte upp idag.

när han sprang ut

familjen Helin :) från vänster: Elias(Patriks son), Patrik(Jockes storebror), Johanna(Jockes storesyster), Anders(Jockes pappa), Jocke, Kerstin(Jockes mamma) <3

elias i bilen påväg tillbaks till lägenheten

elias igen - han är så söt!

Jockes farmor plus Jocke som öppnar sig present från henne, ett halsband m en jättefin namnbricka

från vänster: Sandra (Patriks fru), Johanna, Matias(Johannas man)

det här får räcka för stunden, fler bilder kommer senare i kväll eller i morgon :)

home from city

Halloj. Känns bra att ha gjort någonting varje dag sen sommarlovet började. Även fast det inte är mycket men bara småsaker. Som idag var jag först till Upplands BoService där jag skrev på anställningspappret och fick lite andra papper plus arbetskläder. Sen fick jag skjuts till Årsta där jag ska jobba så jag fick se vart det låg och sen fick jag skjuts till stan. Väl i stan gick jag till biblioteket där jag lånade två böcker, hoppas de är bra. När jag kom hem kollade jag igenom alla papper och såg en miss så ringde upp Helen så det vart fixat sen gick jag ut med hundarna en sväng. Träffade på 5 av mina lärare på vägen, måste bara säga att vi har underbara lärare på Jensen Uppsala. Aja sen åt jag lunch och nu sitter jag här och kollar på tv. Oj nu blev det mycket enormt ointressant här haha.

plattade håret i morse men blir vågigt direkt i regnet -.-

två bilder

Har ju lovat bilder sen Jockes student, men kommer bara två nu. Såg att Johanna (Jockes syster) lagt upp några på hennes facebook så snodde två :)
hur söt?!





fin tjej? nej fyfan, gulhårig. vi skyller på solen.

buhuhu

Maten var underbar! Sen jag kom hem igen har jag bara degat i sängen framför datan och inte gjort ett dugg vettigt, förutom bokat hotell åt älskling och hans pappa. Dom ska till eskilstuna i morgon och sova där en natt. Dessutom ska Jockes mamma jobba natt så jag måste vara hemma hos hundarna helt ensam :( Jag som har fobi mot att vara ensam :( Dessutom ska jag ut och gå med hundarna på kvällen i mörkret helt ensam, jag är grymt mörkrädd :( Jag och älskling har inte sovit ifrån varandra sen jag var i Turkiet i september så det kommer bli pain att sova utan honom :( Någon som vill fylla ut tomrummet i sängen i morgon? Buhuuhuhuhu stackars mig. Plus så drar Amanda utomlands på tisdag så hon kan inte joina mig och det suger ännu mer , iaf att hon ska utomlands och jag ska stanna i det här pissiga vädret, inte ett dugg avundsjuk ... ^^ Nej puss på er nu ska jag hänga mig så jag slipper dö av ensamhet i morgonkväll.

hungrig

Halloj. Idag har jag och älskling vart hemma hos Patrik och Sandra, vi var duktiga och gick dit. Väl där fikade vi med dem, Jockes föräldrar och farmor&farfar. Sen åkte vi hem till lägenheten och nyss kom Patrik och Sandra hit. Vi ska snart bege oss till Java och äta middag där. Har längtat som fan efter kinamat och sushi!
Jag & Elias (Sandra & Patriks son) :)
Han är så söt :) <3

rubrik?

Halloj. Tummen ner åt vädret idag. Det är ju nästan storm ute? Men trotts det tog jag och älskling cyklarna och trampade in till stan, vilket tar ca 3 min ;) Vi gick och kollade på lite saker till honom och jag fick med mig ett par jeansshorts från h&m hem. Så jag blev rätt nöjd ändå :) Sen gick vi och köpte en varsin plocksallad från chagall som vi åt direkt när vi kom hem. Var skönt att göra något litet för annars hade jag vart jätteseg idag. Behövde gå upp och duscha och göra mig i ordning och ut och cykla. Fast är jättetrött nu, lille Elias ligger och sover bredvid mig i soffan och det smittar av sig haha. Puss!


dagens outfit blev enkel: jeansleggings från bikbok, vit tanktop från gina, mammas gamla röda kofta
fotbollsfejja ;)

prince of persia

Kom hem för en stund sen från bion. Filmen var jättebra och klart sevärd! Nu är jag skittrött, vill bara sova. Fast älskling vill inte det men skiter nog i det och lägger mig ändå, han sitter ju ändå bara två meter i från vid sin data haha. Har dessutom inte speciellt ont i magen trotts allt jag ätit. Blev dock inte så mycket snacks för råka tappa ut hälften haha, andra gången det händer mig. Nej tack och hej för mig, godnatt.

måste höras!

Ni måste lyssna på de här två, klockrena!

Uppsatsen om kon

Katten och hundens dagbok

söt?

Här kommer tre kort på mig som mindre ;)
jag till höger ;)
var lite pojkig av mig ;)
jag & syrran ^^

sommarlov!

Halloj! Nu har jag fått sommarlov! Dock känns det verkligen inte som det och vädret gör det inte bättre. Regnar liksom ute :( Men ändå, underbart med lov!

Vår skolavslutning var lika rolig som förra året, fan va sjuka alla är på Jensen i Uppsala, fast på ett bra sätt ^^ Vårt uppträdande blev ett bildspel på alla oss i klassen från när vi va mindre. Mamma skickade aldrig någon bild till mig så fick ta en med mina två syskon också. Såg nu när jag kom hem att hon lagt upp två andra kort på mig nu, lite sent men aja. Efter skolan gick några av oss och tog en fika på storken. Klämde i mig en kaffe och en storkens special som är typ en chokladkaka av något slag.

I kväll ska älskling och jag gå på Prince of Persia på bio. Först ska vi äta kebab sen massa godis på bion, vi bygger upp oss innan beachen ;) Känns jävligt bra med sommarlov iaf!


hiss & diss

- Sommarlovet! Måste bara hiss sommarlovet. Att inte behöva bry sig om skolan och kunna släppa all stress i kroppen som man byggt upp där.

- Kärlek! Det finns nog många som inte förstår sig på ordet kärlek, det gjorde inte jag heller innan jag träffade Jocke. Kärleken är det bästa som har hänt mig, och jag ångrar mig inte en enda dag att jag tog chansen att få vara med honom. Kärlek är inte överskattat, snarare underskattat.

- Shoppa! Haha, shoppaholicen har ordet. Det är så jävla skönt att gå runt i butiker och prova massa kläder, kanske till och med känna sig lite fin i vissa saker och sedan köpa med sig lite saker hem. Det är tråkigt att gå i samma gamla kläder hela tiden och nya plagg måste alltid få en plats i garderoben, även om det bara är ett simpelt basic linne så känns det genast bättre. Man känner sig lite extra fin när man har någonting nytt på sig. Eller har jag fel? Maybe, maybe not. Däremot att pengarna ryker alldeles för fort är ett stort minus.
-  Att inte ha något att göra! Har ju vart hemma hela dagen och är grymt rastlös. Har inte funnits ett dugg att göra. Kikat lite på några lost avsnitt och legat i sängen hela dagen. Totalt värdelöst. Hoppas jag hittar något vettigt att fördriva tiden med i sommar annars kommer jag ta kål på mig själv, haha.

- Insekter! Har sagt det förut och säger det igen, jag HATAR insekter. Allt som har med insekter att göra är äckligt. Självklart kan de inte visa lite respekt över oss som hatar insekter utan de ska klättra på en och vara så nära de kan. Fyfan.

- Att gå upp i vikt! Haha, får ju egentligen skylla mig själv men hatar det. Vill kunna äta vad jag vill. Jag är en riktig gottegris och älskar chips och efterrätter. Men man måste hålla sig undan från det annars blir man snart stor som ett hus och det vill jag inte. Vill ha en platt fin mage, lite smalare ben osv. När jag väl fått lite pengar ska jag köpa mig ett gymkort, har inte haft råd med det. Kan ingen fixa chips som smakar exakt som vanliga chips men att man inte går upp av dem? Vilken dröm det skulle vara.

längtar

I morgon är dagen som vi alla förtjänat, iaf klass SP09B på Jensen, fan va vi vart duktiga allihopa. Och om jag längtar att få sommarlov? Såklart, längtar sönder mig. Ska bli så jävla skönt att inte behöva tänka på skolan i två månader. Ska bli skönt att jobba en månad och tjäna lite pengar, ca 10 000kr iaf. Ska in och skriva på anställningspapperna på måndag. Sen när jag väl fått pengarna ska så mycket som möjligt sättas in på mitt sparkonto , sparar nämligen till en Thailands resa med älskling plus Sandra, Patrik och deras son Elias. Har redan 8 000 kr på kontot men behövs ju en hel del till. Ska jobba den här sommaren plus nästa (fyller 18 då) och sen åka på hösten/vintern.

Finns så mycket att längta till och just nu är det sommarlovet som lockar. Tror verkligen på den här sommaren, lite tråkigt dock att älskling har börjat jobba helt och inte kommer vara hemma på dagarna, men får passa på att umgås lite m brudarna och sola och bada helt enkelt :) Sen hitta på roliga saker på helgerna med pojkvännen, vi har till exempel planerat att åka till sommarstugan en helg och bara vara för oss själva, eller kanske bjuda med någon, och någon helg åka till liseberg m lite folk.

Helt sjukt att jag faktiskt får sommarlov i morgon, känns verkligen inte så. Hoppas på en fika m tjejerna från klassen efter skolavslutningen, ska prata m dem i morgon :) Puss!

bild från google

DaLaurian AX - TILL SALU

Jag har ju inte berättat att vi fått en ny fölbebis på Axlunda Stuteri, eller har jag det?! Aja han heter DaLaurian AX och är ett svenskt halvblod. Hans pappa är Dalwhinnie och hans mamma är Sulana ( min gamla polle ). Tänkte lägga upp lite kort på snyggingen. Here they come:

DaLaurian's annons: http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=358618&inriktning&typ
För bilder på Dalwhinnie - klicka här
För bilder på Sulana + andra hästar på gården - http://axlundastuteri.webs.com
nyfödd
3 dagar gammal
6 dagar gammal
6 dagar gammal - moderkärlek

-

säg inte att du saknar någon om du inte är beredd att ta upp kontakten med h*n igen.



ledig dagen innan ledigheten

Halloj. Såg det enormt tråkiga vädret när jag vaknade och kände att min hals svek mig lite så fick tillslut vara hemma för pappsen, skönt. Så just nu börjar mina klasskamrater sin skoldag medan jag ligger i sängen och kollar på vakna med the voice. Fattar inte varför min hals inte kan sluta göra ont -.- Och vet inte heller hur jag ska kunna fördriva tiden tills älskling kommer hem efter fyra. Sova kanske? Haha.

två dagar kvar

Halloj. Jag är grymt glad, blev nyss klar med min novell, vilket betyder att allt är klart i skolan för den här terminen/läsåret. Nu kan jag chilla igenom de två sista dagarna i skolan och sedan njuta av ett välförtjänt sommarlov! Dock är morgondagen enormt värdelös då vi enbart ska leka lekar i 4 timmar och pappa ville inte sjukanmäla mig så är tvungen att gå.

Skitsamma, över skitnöjd över mina betyg iaf :D 9 MVG 1 VG, wonderful!

sjukt seg

Halloj. Sitter hemma i soffan och har vart hemma sen en bra tid tillbaka. Och har sovit i soffan till och från sen dess. Vilket inte va så bra eftersom nu är jag sjukt seg. Kan knappt stå upp. Orkar inte skriva eller koncentrera mig alls. Need some energy, snälla dela med er lite. Bye.

21 månader <3

Halloj. Har knappt suttit framför datan på hela helgen. Har haft fullt upp med firanden hit och dit. Och idag är det min och älsklings 21 månaders dag men det firar vi inte ett dugg haha ^^Idag fick jag reda på att jag har MVG i Matte A, nice :D Får typ 5 MVG den här terminen av 7 ämnen. Så då blir det 8/10 MVG under ettan. Sen två VG, inte illa :D

Har massor av bilder att lägga upp och det kommer men inte idag för är så jävla trött och ska gå och lägga mig snart. Men imorgon kan jag lova att det kommer en del bilder iaf :D Nu kommer några söta kort på mig och älskling iaf ;) pussen !
JAG ÄLSKAR DIG MEST I HELA VÄRLDEN JOAKIM PER HELIN! DU ÄR DET BÄSTA SOM HAR HÄNT MIG! <3

sliten brud

Halloj. Ligger och väntar på att klockan ska närma sig två, ska nämligen ta bussen då hem till pappa. Han har gnällt över att jag inte har kommit hem redan och jobbat men så ska väl hem och göra det. Man blir jättetaggad på att åka hem när folk bara gnäller på en.. Dessutom mår jag inge bra alls. Är snurrig, seg och snorig. Har ingen lust att göra ett piss men måste. Först blir det hjälpa pappa sen göra sig i ordning för att dra till festen. Vi ska ju studentfira idag. Hade det inte vart för att älskling hade tagit studenten och ville festa så hade jag stannat hemma. Men idag ska jag vara snäll och följa med och försöka att inte klaga. Och i morgon ska vi fira min lillebror som fyller år på måndag. Så då kommer massa släktingar så jag ska orka vara social en dag till, usch. Behöver ta't lugnt och plugga. Har två grejer kvar som måste fixas i skolan innan jag kan pusta ut. Nej nu måste jag fixa sista innan vi ska gå. Pussen..

för JAG har tagit studenten

.. fyfan vad jag är bra, eller?! Om det vore så väl, men icke sa nicke. Men min underbara pojkvän har sagt adjö till Uppsala Praktiska för gott! Och helt ok betyg fick han också för att vara som han är, haha, nejdå men de var bra :) Men inte för att skryta men mina betyg äger hans (a)

Dagen har sett ut såhär:
- älskling hade champagnefrukost här i lägenheten halv åtta till halv nio
- jag tog mig upp ur sängen när de gått och hoppade in i duschen
- fixade mig och städade vårt rum
- begav oss till utanför hantverkarföreningen/slottsbiografen där han sprang ut
- efter det åkte han flak med klassen medan Patrik&Sandra (Jockes bror&hans fru) skjutsade mig till station så jag kunde köpa ett sommarlovsbusskort, så nu kan jag åka runt hur mycket jag vill ^^
- hem till lägenheten och väntade på älskling , åt sedan skitgod smörgåstårta som Johanna (Jockes syster) gjort
- sen försökte vi vara sociala mot alla folk som kom och gick fram tills nyss
- fast ledsnade på att vara sociala efter nån timme så vi kollade på tv också
- kollade nyss på legend of the seeker och sen big bang theory och nu går det bara skit på tv

Blir inge party ikväll för oss eftersom båda är skittrötta. Jocke har dock hällt i sig ganska mycket dricka på förmiddagen men drack ingenting när han kom hem men han hann dricka typ 16 flaskor på förmiddagen :S Aja, imorgon ska vi ut till vår lilla thai i björklinge och festa då.

älskling ska ta studenten

.. fyfan vad han är bra! :)

Halloj. Sitter i älsklings säng, har inte kunnat sova sen sex typ. Varför gick jag inte upp? Ångrar mig nu. För nu har han hela sin klass i köket och har champagnefrukost. Och jag kan inte sova eftersom de pratar så förjävligt. Vill inte gå upp och duscha nu heller när alla sitter därute plus att jag inte vill vara i vägen ifall någon behöver gå på toa. Segt att bara ligga här, smart som jag är så kom jag på att jag hade datan liggandes på golvet så ska sitta här en stund. De ska snart gå till slottet där de ska springa ut vid elva så får snart kliva upp ur sängen. Sen blir det att skynda att göra sig klar och hjälpa till att städa det sista, tex vårt rum, Jocke vet inte hur man plockar undan efter sig, haha. Bye.

jag är gryyym

Haha virrig tjej, glömde förklara rubriken i förra inlägget, med skönt med helg menar jag att jag har fått helg nu för är ledig i morgon eftersom min kära pojkvän tar studenten :)

Och förklaring till den här rubriken är:
Jag är grym eftersom jag äger, same shit?, och varför är jag så jävla grym? Jo jag fick VG på Matte B nationella, 16 G-poäng och 8 VG-poäng. Gjorde ingen MVG uppgift eftersom jag inte fattade dem och trodde det gick skitdåligt på nationella matte b men tydligen inte :D sen så fick jag tillbaka min sotpartikellabb och fick MVG på den och han skrev att jag ligger på MVG i naturkunskap nu, hur nice? Jävligt nice! :D Stooooolt brud!
Nej nu ska jag se på Kniven mot strupen, pussen!

skönt med helg

Halloj. Idag mår jag mycket bättre, är dock väldigt snorig fortfarande men lite seg men det går över nångång. Min dag har bestått av:

- uppstigning ur sängen typ tjugo i elva, sen duschen
- frukost på balkongen i solen
- pluggat till företagsekonomiprovet på balkongen
- cyklade till skolan, började typ halv tre, trodde jag började två så cyklade lite väl tidigt
- gjorde företagsekonomiprovet, gick faktiskt mycket bättre än jag trodde det skulle göra så känner mig rätt nöjd, får se sen hur det gick
- hade engelskaredovisning, vilket gick mycket sämre, hatar redovisningar. först låter allt jätte bra i huvudet och sen när man väl ska prata så svamlar man bara och tungan slår knut på sig själv.
- kom hem och gick ut med hundarna tillsammans med älskling
- åt mat, satt mig här
Kul att veta va? hahhaha .

kort inlägg

Halloj. Blir ett kort inlägg idag, mår piss! Har kämpat mig igenom hela skoldagen , halv nio till fem. Är helt slut. Snoret rinner, kan knappt andas genom näsan, huvudet snurrar och är trött som faaaan. Så blir godnatt snart för min del. Ska kolla klart på drömkåken bara som går på fyran sen så blir det sängdags. Börjar inte förän två i morgon, skönt. 3 timmar i skolan. Men dock består de timmarna av engelska redovisning och företagsekonomiprov, fun... Tack och hej.

jag <3 chips

Jag erkänner jag ääääälskar chips! Fast borde inte äta så många för min mage växer, ännu mer buhuhu, haha.. Snodde några chips av min lillebror idag, säg inget till min pojkvän för han försöker hjälpa mig att hålla mig ifrån chips haha (a).

Jag kör neutralt, alltså lättsaltat <3 Vilken är er favorit?



buhuhu

Min hals fortsätter plåga mig och snoret fortsätter rinna, men borde jag klaga? Vädret är hyfsat och snart är det sommarlov. Dock blåser det lite väl mycket för att vara perfekt väder, och lite varmare skulle det kunna vara. Ja, jag vill klaga för vi har för mycket i skolan för att vara en och en halv vecka kvar. Men men jag klarar mig..

Vill ha sommar nu! Sommarlov, fan vad underbart det ska bli..

Linnet är blårutigt och kommer från H&M.

halsont

Halloj. Sitter hemma i soffan och kollar på tv och dricker te med honung i. Behöver massa varmt för min stackars hals. Gör jätte ont varje gång jag sväljer och gäspar och så. Och snoret rinner. Men skola blir det ändå, man kan ju inte skippa den för halsont. Och nu orkar jag inte skriva mer heller. Bye.

RSS 2.0